| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mitä Count Jos nuotit aerobic luokkiin?

  Musiikki ja sen tempo ovat tärkeitä aerobic-tunteja. Jos opetat suuri /vähäinen vaikutus tai askel aerobic, musiikki lisää rakenteen oman luokan auttamalla osallistujat pysyä tahdissa ja yhdessä. Vuonna muita liikuntamuotoja, musiikki voi lisätä osapuolten motivoituneita tai määrittää sopivan tunnelman. Riippuen siitä, minkälainen aerobic opetat, eri tempoilla mitataan lyöntiä minuutissa, sopivat kunkin tyylin. Lämmittely

  Varmista, että osallistujat ovat lämmennyt ennen luokan. Sopiva tempo aerobic lämmittelyn on välillä 118 ja 136 lyöntiä minuutissa. Vuoden alapäähän sopiva tempo välillä voit käyttää Ram Jam "Black Betty" ja kohti kalliimpiin voit käyttää Neon Trees "" Your Surrender. "Tämä vaihtelee suuresti, koska se riippuu siitä, mitä aiot olla teet luokan jälkeen lämmittelyn. Lämmittelyn pitäisi olla pienempi intensiteetti kuin workout, mutta pitäisi olla samanlainen harjoitus saada osallistujien elinten valmis, mitä on tulossa.
  High /Low Impact Aerobic

  sopiva tempo korkea /matala vaikutus aerobic on välillä 134 ja 158 lyöntiä minuutissa. Vuoden alapäähän tempo välillä voit käyttää "katkaisen" Sean Paul ja Rihanna, ja yläpäähän voit käyttää "Surfin 'USA" by the Beach Boys. Aikana korkea /matala vaikutus aerobic, teette yhdistelmiä erilaisia ​​liikkeitä, riippuen osallistujien kunto ja kykyjä, voit arvioida mikä tempo ne pystyvät jatkuvasti liikuntaa ajaksi luokka. Luokat vanhempien tai vähemmän sopivaksi osallistujien kannattaa pitää tempo hitaampi ja edetä nopeammin tempoja niiden kunto ja kyky parantaa.
  Step Aerobic

  sopiva tempo askel aerobic on 118-128 lyöntiä minuutissa. Voisit käyttää kappaleita aina Blake Shelton n "All About Tonight" Madonna ja Justin Timberlake "4 Minutes." Tempo on hitaampi askel aerobic kuin suuri /pieni vaikutus aerobic, koska se vie enemmän aikaa tehostamaan tehdä liikkeitä kuin tehdä liikkeitä jalat maassa. Arvioi luokka ja valitse tempo perustuu osallistujien kuntoa ja kykyjä.
  Non-Koreografi Group Fitness
  p Jos opetat luokka, joka ei perustu ehkä pitämään kaikki yhdessä, se on silti tärkeää tarjota musiikkia motivaatiota tai asettaa tunnelman. Saat lihaskuntoa luokka, pitää tempo alle 132 lyöntiä minuutissa, joten osallistujien liikkeet ei tullut nopeasti ja käsistä. Sopiva laulu olisi Sean Kingstonin "tulta" on 123 lyöntiä minuutissa. Jos olet opetuksen luokan, jossa teet joustavasti työtä, jooga tai pilates, voit valita kappaleita kuten "All My Days" Alexi Murdoch tai "Om Narayana" Wade Imre Morissette. Sinun pitäisi pitää tempo alle 100 lyöntiä minuutissa, tai valitse musiikkia, joka ei ole vahva syke, pitää mielialan rento.